Home 100% suikervrij eten met het candidadieet

100% suikervrij eten met het candidadieet

Je wilt je fijner, energieker en opgewekter voelen. Je wilt zelf in control zijn van je leven én lekker blijven eten. Heb je er weleens aan gedacht om suiker te schrappen uit je menu?

Het candidadieet is 100% suikervrij. Zelfs fruit en fruitsuikers worden in de eerste fase vermeden. Ik laat je zien wat je nog wel aan zoetigheid kunt eten en dat je menu nog heel gevarieerd en lekker kan zijn!

Hoe ik dit doe?

✅ Met de e-books van Starten met het Candidadieet.
✅ Uitleg over de symptomen van candida en de oorzaken.
✅ Meerdere weekmenu’s om je te laten zien dat je nog heel veel lekkers kunt eten.
✅ In ieder boek ruim 60 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en snacks.
✅ Heel veel variatietips voor nog meer smaak.
✅ Weekmenu’s om zelf in te vullen.

Starten-met-candidadieetCandidadieet-starten

Koop nu jouw Starten met het Candidadieet e-book!

Sarah Verhoeven: Al jaren heb ik last van vage klachten, zoals buikpijn, moeheid en een vaag gevoel in mijn hoofd. Bij toeval kwam op de Suikerengistvrij website en vulde ik de candida vragenlijst in. Ik scoorde heel hoog en heb toen Starten met het Candidadieet gekocht! Na een paar weken voelde ik al verbetering en inmiddels is suikervrij eten mijn tweede natuur geworden. Het ebook geeft heel veel informatie, tips en vooral veel recepten. Het handige invulmenu print ik uit en vul ik iedere week in. Zo weet ik precies wat ik ga eten en welke boodschappen ik moet doen!

✅ Dieper slapen.
✅ Betere stoelgang.
✅ Fijne darmen.
✅ Meer energie.

Starten met het candidadieet ebooks

In deze ebooks krijg je uitleg over wat candida doet in je darmen, over de mogelijke symptomen van een candida infectie en uiteraard uitleg over hoe je dit kunt oplossen. De ruim 60 recepten per boek (dus meer dan 120 totaal!) geven genoeg inspiratie om het hele jaar door suikervrij te eten. Bekijk de weekmenu’s en maak met alle recepten en variatietips je eigen smakelijke weekmenu’s met behulp van de handige printables!

Koop nu jouw Starten met het Candidadieet e-book!

Candida-recepten-candidadieet

Twijfel je of je moet starten met het candidadieet?

Vraag dan de grote Candida Vragenlijst aan en ontdek hoeveel last jij van candida hebt.
Deze vragenlijst ontvang je geheel gratis. Vul hem in, bekijk je scores en ontdek!

Ontdek of jij candida hebt met de grote Candida Vragenlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.