Suikervrije bonbons met kardemon
Ontdek zelf hoe makkelijk het is om zelf suikervrije chocola te maken! En je bewaart deze chocolaatjes in de koelkast dus je kunt er altijd een paar op voorraad hebben!
Ingrediënten suikervrije chocola
(14 chocolaatjes)
80 gr kokosolie
40 gr raw cacaopoeder
40 kardemonpeulen
Nodig: siliconen vormpjes
Suikervrije bonbons met kardemon maken
1. Smelt de kokosolie in een pannetje (maar laat niet koken!).
2. Snijd met een mesje de kardemonpeulen open en haal de kardemon eruit.
3. Hak de kardemon fijn.
2. Roer de cacao door de kokosolie. Roer alles door elkaar en voeg de kardemon toe.
3. Vul bakvormpjes met een dun laagje en zet in de koelkast.
4. Na een uur kun je al smullen van deze verrassend lekkere (en suikervrije!) chocola!
Variatietips
♥ Voeg gehakte nootjes toe zoals hazelnoten of amandelen.