Lekkere, snelle en eiwitrijke salade!
Ingrediënten (2 personen):
100-150 gr couscous
lepel bouillonkruiden
2 blikjes tonijn op water
15 gr verse munt
15 gr verse peterselie
eetl gedroogde dille
150 gr cherrytomaatjes
4-5 bosuitjes
Lekkere olijfolie
Couscoussalade maken:
1. Doe de couscous in een kom, voeg evenveel water toe en de bouillonpoeder en de gedroogde dille. Roer even om en zet apart.
2. Snijd de kruiden fijn, de cherrytomaatjes in vieren, de bosui in ringetjes.
3. Maak de couscous los met een vork en voeg de kruiden, tomaatjes en bosui toe.
4. Voeg ook de tonijn toe met peper en zeezout. Voeg naar smaak een flinke scheut olijfolie toe.
Variatietips:
♥ Voeg een avocado toe, dit maak het wat smeuïger.
♥ Voeg kiemgroente zoals alfalfa of broccolikiemen toe voor een extra dosis gezondheid.
♥ Voeg olijven toe.