Salade met kip, broccoli en hüttekäse
Heel makkelijk om te maken en verrassend van smaak!
Ik maak dit regelmatig als lunchgerecht voor 2 dagen.
Ingrediënten kipsalade met surimi en broccoli (2 personen)
200-300 gr kipfilet
200 gr surimi
1 broccoli
peultjes
Hüttekäse
Eiwitrijke kipsalade maken
1. Snijd de kipfilet in blokjes en bak in wat kokosolie (en doe er lekker wat peper over!).
2. Broccoli 10 minuten stomen of koken. Kook ook gelijk de peultjes.
3. Surimi in kleine stukjes snijden.
4. Je kunt alles nu in 2 porties verdelen.
4. Voeg vlak voor het eten 100 gram hüttekäse toe en eventueel wat exra peper.
Macro’s kipsalade
Per portie:
453 kcal
15, 8 kh
71 ewit
9,3 vet
8 vezel