Kaaskoekjes met amandelmeel en pecorino
Tijdens het candidadieet kun je chips en zoutige snacks enorm gaan missen. Daarom zijn deze koolhydraatarme kaaskoekjes met pecorino een super vondst! Ze zijn allereerst heel makkelijk om te maken! Maar zeker ook een voordeel vind ik dat je er niet van blíjft eten zoals bijvoorbeeld bij een koker Pringles het geval is. Ik vind het fijn dat er binnen het candidadieet (of ieder ander suikervrij of koolhydraatarm dieet) ruimte is voor een echt lekkere snack!
Ingrediënten pecorino kaaskoekjes (10 stuks)
100 gr Amandelmeel
50 gr Pecorino
2 tl Wijnsteenbakpoeder
40 gr Biogarde yoghurt
15 gr Grasboter
1 Ei
Kaaskoekjes met amandelmeel en pecorino maken
1. Verwarm de oven op 180 graden.
2. Rasp de kaas.
3. Meng de amandelmeel met de kaas, de bakpoeder, de Biogarde en het ei.
4. Laat ondertussen de boter zacht worden in de oven (tenzij je boter al heel zacht is).
5. Roer met een vork de boter door het beslag.
6. Leg op een vel bakpapier 10 hoopjes beslag en zet deze voor 20 minuten in de oven.
Variatietips
♥ Voeg een lepel oregano of Italiaanse kruiden toe.