Carpaccio, courgette en groene asperges
Lekkere salade waarvan ieder hapje een smaakvolle traktatie is! Suikervrij eten tegen candida wordt zo wel heel makkelijk! En laten we eerlijk wezen, deze salade is voor íedereen heel lekker!
Ingrediënten (1 persoon)
120 gram carpaccio
150 gram gemengde sla
150 gram courgette
50 gram kleine groene asperges
15 gram pesto
10 gram pijnboompitten
10 gram Pecorino
Koolhydraatarme carpaccio salade maken
1. Bak de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze zijn verkleurd.
2. Snijd de courgette overdwars en vervolgens in dunne plakjes. Bak ze in een droge koekenpan (er komt vocht van de courgette).
3. Kook de asperges drie minuten in een laagje water.
4. Leg de sla op een bord en vervolgens de courgette en asperges. Leg plakje voor plakje de carpaccio erbij en voeg de kaas, de pesto en pijnboompitten toe.
Bon apetit!
Variatietips
♥ Hoef je niet op de calorieën te letten? Bak de courgette dan lekker in kokosolie of olijfolie en voeg aan de salade een mooie extra vierge olijfolie toe zoals die van Monini.
♥ I.p.v. Pecorino kun je ook Parmezaanse kaas of Grana Pedano gebruiken.
Macro’s carpaccio salade
389 cal
14.5 kh
39 eiwit
17.8 vet
4.2 vezel