Suikervrije overnight oats met havermout
Deze suikervrije overnight oats zijn heel simpel op te maken en lekker om te eten. Het handige van dit ontbijtje is dat je hem een avond van te voren al kunt maken! Je hebt in vijf minuten je ontbijt gemaakt! Enne, houd je niet van een koud ontbijtje ’s morgens vroeg, dan kun je hem natuurlijk altijd nog even opwarmen in een pannetje. Voeg wat extra amandelmelk toe tijdens het verwarmen en geniet! En oja, kijk zeker even bij de variatietips voor wat lekkere toevoegingen!
Ingrediënten havermout ontbijt
40 gr havermout
1 appel
100 ml amandelmelk
15 druppels stevia
Kaneel
Bereiding suikervrije overnight oats
1. Schil de appel en snijd in kleine blokjes.
2. Meng de havermout en appel in een bakje.
3. Voeg de stevia toe aan de amandelmelk en roer goed door.
4. Doe flink wat kaneel over de appel en havermout, hussel wat door elkaar en doe er nog een snuf kaneel over.
5. Giet de amandelmelk erover en druk een beetje aan.
6. Laat nu een nacht in de koelkast staan
Variatietips
♥ Voeg 1 tl vanillepoeder toe.
♥ Voor een bite kun je wat walnoten of pecannoten toevoegen.
♥ Experimenteer zelf welke hoeveelheid stevia je lekker vindt.
♥ Maak hem ook eens wat met geraspte wortel erbij!