Makkelijke spaghetti met zalm
Geniet van de smaak van zalm, frisse tomaat en geitenkaas. Dit recept is zó simpel maar o zo lekker! En het leuke is dat je er verschillende kanten mee op kunt en het lekker snel klaar is.
Ingrediënten spaghetti met zalm
Stuk zalm (vers is wel zo lekker)
Tomaat
Teentje knoflook
Citroenrasp
Olijfolie
Alle verse kruiden die je hebt (zoals peterselie, basilicum, etc.)
Geitenkaas (bijvoorbeeld Bettine Blanc)
Spaghetti (kamut, spelt of volkoren)
Spaghetti met zalm en tomatenfrutti maken
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verwijder het vruchtvlees van de tomaat en snijd fijn.
3. Rasp de citroen en zet apart.
4. Doe een klein beetje olijfolie in een ovenschotel, leg daar de zalm op en zet hem voor ongeveer 15 minuten in de oven.
5. Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven.
6. Mix olijfolie, knoflook, klein gesneden tomaat, citroenrasp en alle groene kruiden die je hebt en zet dit apart. Hoe langer je dit apart zet, hoe lekkerder de smaken in elkaar over kunnen gaan.
Alles op een bord doen, beetje peper en zout erover en serveren maar!
Variatietips
♥ Serveer met een plukje rucola of bladsla.
♥ Geen zin in zalm? Deze kun je ook weglaten. Maak dan een extra portie tomatenfrutti.