Snelle snack of voorgerecht
Mmmm, dit is echt een heel makkelijk en lekker voorgerecht/bijgerecht!
Ingrediënten puntpaprika met geitenkaas (2 personen)
2 puntpaprika’s
Zachte geitenkaas (bij chevre blanc)
pijnboompitjes
Puntpaprika met geitenkaas maken
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Bak in een koekenpan de pijnboompitjes.
3. Snijd een kapje van de paprika’s en verwijder de zaadjes.
4. Leg de paprika’s in een ovenschaal en brokkel de geitenkaas erover heen.
5. Strooi vervolgens de pijnboompitjes eroverheen en zet in de oven voor 10-20 minuten. Deze tijd is naar smaak. Bij 10 minuten zal de paprika nog knapperig zijn. Hoe langer je hem in de oven laat, hoe zachter hij wordt.
2 comments
gemaakt met verkruimelde feta ipv geitenkaas
heeerlijk! bedankt
Heb het vandaag gemaakt.
Heel lekker!