Koolhydraatarm en suikervrij eten met Oanh’s Kitchen
Dit kookboek kwam ik tegen toen ik een mooi cadeau zocht voor mijn moeder. Het is een lekker stevig boek dat echt boordevol leuke recepten staat! Oanh neemt je mee over de wereld en deelt bijpassende recepten. Ze heeft ieder recept een gezonde twist gegeven en suiker wordt door haar vervangen door Stevia.
Makkelijke ingrediënten en lekkere smaak
Het valt gelijk op dat Oanh’s recepten makkelijk te maken zijn en dat is zeker een pluspunt. De ingrediënten zijn toegankelijk en door iedereen te herkennen. Ze geeft smaak aan haar gerechten dankzij verse en gedroogde kruiden en natuurlijk de nodige groenten. Wat mij betreft een must-have voor iedereen die koolhydraatarm danwel suikervrij wil eten!
Pluspunten kookboek
+ Makkelijke recepten met herkenbare ingrediënten.
+ Boek is gemaakt van mooi en stevig papier.
+ Suiker wordt vervangen door Stevia.
+ Alle recepten zijn koolhydraatarm.
+ Mooie fotografie.
Minpunten Kookboek
– De hoofdgerechten bevatten allemaal vlees of vis.
– Niet super geschikt dus voor vega’s en vegans.
Een kookboek met talloze favoriete recepten
Het liefst zou ik alle recepten uit dit boek wel een keer willen maken. En dat komt niet vaak voor! Meestal vind ik in een kookboek een paar leuke recepten, maar trekt de rest me niet zo aan. Het boek van Oanh stijgt daar ver boven uit. Een van mijn favoriete recepten is nu al de Tonijnpizza met bloemkool en courgette.