Curry met garnalen en tomaat
Met wat ingrediënten die ik nog in de koelkast had liggen, heb ik deze verrassend lekkere maaltijd gemaakt!
Echt superlekker en snel op tafel!
Ingrediënten garnalencurry (1 persoon)
1 ui
halve courgette
teentje knoflook
2 cm gember
100 gr partygarnalen
tofu (ik had nog 114 gr liggen)
100 gr tomaat (kan iedere tomaat zijn die je wilt)
65 gr kokosmelk
1 eetl vissaus
1,5 eetl limoensap
Garnalencurry met kokos en tomaat maken
1. Snijd de courgette in blokjes en snijd de ui en knoflook fijn.
2. Bak de courgette in wat kokosolie en voeg ui, knoflook en gember toe. Even goed doorbakken.
3. Snijd de tofu en tomaat in blokjes en voeg toe aan de pan. Doe er naar smaak een beetje peper over.
4. Voeg na een paar minuten de kokosmelk toe en laat heel even pruttelen.
5. Voeg de vissaus en limoensap toe. Even doorroeren en klaar!
Smakelijk eten!
Variatietips
♥ Je kunt de tofu ook weg laten natuurlijk!
♥ Voeg grof gehakte koriander toe.
♥ Ook lekker met wat rijst of quinoa.
♥ Voeg lekker wat kurkuma toe! Goed voor je darmen en bijzonder voor de smaak!