Home Reviews

Reviews

Reviews Starten met het Candidadieet

Starten met het candidadieet geeft je veel tips over het suikervrije dieet.Candidadieet-starten

 

 

Helder stappenplan, weekmenu’s en lekkere recepten

“Tijdens een bloedtest is bij mij een candida infectie vastgesteld en ben ik gaan zoeken naar meer informatie over candida en suikervrij eten. Marije was de eerste die mij een zo compleet mogelijk beeld gaf hoe ik een candida infectie te lijf kon gaan. Het Starten met het Candidadieet e-book is een helder stappenplan met begrijpelijke informatie, handige tips, weekmenu’s en goede en lekkere recepten. Marije laat zien dat suikervrij eten en genieten goed samen kunnen gaan!”
Geertje Roodbeen – hormoonfactor trainer

 

Het is zo fijn dat je stapsgewijs kunt lezen wat je kunt verwachten!

Toen ik graag gistvrij wilde gaan eten, kwam ik op internet niet veel verder. Zoveel verschillende websites met allemaal andere informatie. Ik kwam toen op de website uit van Suikerengistvrij. Ik heb meteen het lente- en winter e-book besteld. Heb er geen seconde spijt van gehad want het is zo fijn dat je stapsgewijs kunt lezen wat je kunt verwachten! Door de lijstjes en recepten kan ik heel makkelijk zelf mijn menu opstellen. Ook de ideeën voor de tussendoortjes vind ik fijn, want dat is wel een must voor mij! Het e-book bestaat uit fase 1 en 2, zodat je precies weet wat je mag eten. Zelfs tips over welke vitamines en supplementen je kunt gebruiken. Voor elke beginner, of iemand die lekkere gevarieerde recepten zoekt, is dit een aanrader!
Vroni Hoekbraam

 

Het handige invulmenu print ik uit en vul ik iedere week in

Al jaren heb ik last van vage klachten. Bij toeval kwam op de Suikerengistvrij website en vulde ik de candida vragenlijst in. Ik scoorde heel hoog en heb toen Starten met het Candidadieet gekocht! Na een paar weken voelde ik al verbetering en inmiddels eet ik al maanden suikervrij. Het ebook geeft heel veel informatie, tips en vooral veel recepten. Het handige invulmenu print ik uit en vul ik iedere week in. Zo weet ik precies wat ik ga eten en welke boodschappen ik moet doen!
Sarah Verhoeven 

 

Duidelijke informatie en een diversiteit aan recepten

Als Bourgondiër vond ik omschakelen naar een suikervrij dieet heel moeilijk. Met de boeken van Starten met het Candidadieet ben ik voor het hele jaar klaar. Pluspunten vind ik de duidelijke informatie en de diversiteit van de recepten. Ook zijn de recepten makkelijk én smaakvol. Voor mij als man hadden de felle kleurtjes niet gehoeven, maar daar kijk ik wel doorheen. Met deze boeken heb ik ontdekt dat compleet suikervrij eten heel goed mogelijk is en heb ik vertrouwen in het candidadieet.
Gerrit van de Zande 

 

Ik ben van mijn buikpijn en probleemhuid af!

Als je nog twijfels hebt om een dieet goed aan te pakken en zeker een gist die Candida heet, dan zijn deze boeken de moeite waard om in bezit te hebben. De recepten zijn goed te volgen en nog lekker ook. Het heeft mij geholpen om van een pijnlijke tong en buikpijn af te komen. Ook had ik een probleemhuid. Nu is mijn huid weer helemaal gaaf en zit ik weer beter in mijn vel! Ik ben Marije heel dankbaar voor deze boeken en website!
Heleen Rijn

bestel ebooks suikervrij en gistvrij eten tegen candida