Home Reviews

Reviews

Reviews Starten met het Candidadieet

Starten met het candidadieet geeft je veel tips over het suikervrije dieet.Candidadieet-starten

Tijdens een bloedtest is bij mij een candida infectie vastgesteld en ben ik gaan zoeken naar meer informatie over candida en suikervrij eten. Marije was de eerste die mij een zo compleet mogelijk beeld gaf hoe ik een candida infectie te lijf kon gaan. Het Starten met het Candidadieet e-book is een helder stappenplan met begrijpelijke informatie, handige tips, weekmenu’s en goede en lekkere recepten. Marije laat zien dat suikervrij eten en genieten goed samen kunnen gaan!

Geertje Roodbeen - Hormoonfactor trainer
Geertje Roodbeen
Hormoonfactor trainer

Toen ik graag gistvrij wilde gaan eten, kwam ik op internet niet veel verder. Zoveel verschillende websites met allemaal andere informatie. Ik kwam toen op de website uit van Suikerengistvrij. Ik heb meteen het lente- en winter e-book besteld. Heb er geen seconde spijt van gehad want het is zo fijn dat je stapsgewijs kunt lezen wat je kunt verwachten! Door de lijstjes en recepten kan ik heel makkelijk zelf mijn menu opstellen. Ook de ideeën voor de tussendoortjes vind ik fijn, want dat is wel een must voor mij! Het e-book bestaat uit fase 1 en 2, zodat je precies weet wat je mag eten. Zelfs tips over welke vitamines en supplementen je kunt gebruiken. Voor elke beginner, of iemand die lekkere gevarieerde recepten zoekt, is dit een aanrader!

Vroni Hoekbraam

Al jaren heb ik last van vage klachten. Bij toeval kwam op de Suikerengistvrij website en vulde ik de candida vragenlijst in. Ik scoorde heel hoog en heb toen Starten met het Candidadieet gekocht! Na een paar weken voelde ik al verbetering en inmiddels eet ik al maanden suikervrij. Het ebook geeft heel veel informatie, tips en vooral veel recepten. Het handige invulmenu print ik uit en vul ik iedere week in. Zo weet ik precies wat ik ga eten en welke boodschappen ik moet doen!

Sarah Verhoeven

Als Bourgondiër vond ik omschakelen naar een suikervrij dieet heel moeilijk. Met de boeken van Starten met het Candidadieet ben ik voor het hele jaar klaar. Pluspunten vind ik de duidelijke informatie en de diversiteit van de recepten. Ook zijn de recepten makkelijk én smaakvol. Voor mij als man hadden de felle kleurtjes niet gehoeven, maar daar kijk ik wel doorheen. Met deze boeken heb ik ontdekt dat compleet suikervrij eten heel goed mogelijk is en heb ik vertrouwen in het candidadieet.

Gerrit van de Zande

Als je nog twijfels hebt om een dieet goed aan te pakken en zeker een gist die Candida heet, dan zijn deze boeken de moeite waard om in bezit te hebben. De recepten zijn goed te volgen en nog lekker ook. Het heeft mij geholpen om van een pijnlijke tong en buikpijn af te komen. Ook had ik een probleemhuid. Nu is mijn huid weer helemaal gaaf en zit ik weer beter in mijn vel! Ik ben Marije heel dankbaar voor deze boeken en website!

Heleen Rijn

Het was moeilijk om met het dieet te starten maar ik was wanhopig van de buikpijn. Het hielp de eerste keer goed maar ik ging na een jaar steeds meer “slechte dingen” eten en dat gaf na maanden opnieuw buikpijn. Nu was ik goed voorbereid en ik hou het goed vol. 
Het moeilijkste vind ik de herfst met chocola en Sinterklaas en kerst. Ik zoek nog vervanging die ik ook echt lekker vind. Meer nog dan zoet, mis ik de paprika chips!! Ideeën?
Ik ben blij met deze site, de e-books en met de gerechten! Bedankt Marije! 
Groetjes Susan 

Susan Noordman

Reviews Het 7-daagse Puur Eten Detox Plan

7 dagen detox plan

Elke ochtend had ik zin in m’n smoothie. De detoxweek is voorbij gevlogen en was echt heel goed te doen. Ik maak er nog regelmatig wat uit.

Mylène Ouwekerk

Dit is het fijnste detoxplan dat ik tot nu gevolgd heb. Ik keek ’s ochtends al uit naar mijn smoothie en ’s middags naar de salade. De soepen ’s avonds vond ik iets minder, maar wel heel goed te doen. Ik sliep na een paar dagen al veel beter, had na een week al geen snaaitrek meer en ben ook nog wat afgevallen. Ik heb me voorgenomen deze detox ieder kwartaal te gaan doen!

Emily Vaandrager

Topprogramma! Heel duidelijk menu, lekkere recepten en veel tips! Na een week voelde ik me al fitter en slanker. De smoothies neem ik nog ieder weekend en citroensap elke ochtend. Ik zie door dit programma in hoe makkelijk ik gezonder kan leven. Echt een aanrader dus!

Andrea van Vliet

Ik ben dit detoxplan gaan doen om af te vallen, maar heb zoveel meer bereikt! Want ik ben niet alleen 2 kilo afgevallen, ik voel me gewoon fitter, blijer en eet nu een stuk gezonder!

Femke Janssen